Over ons

Heuvelland.nl is opgericht in 2010, gevestigd midden in het prachtige Limburgse Heuvelland en bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

 • Heuvelland ICT
  • Limburgs ICT-bedrijf gespecialiseerd in Microsoft SharePoint en Microsoft 365 (voorheen Office 365) voor zowel het MKB als grotere zorg-, onderwijs- en (semi)overheidsorganisaties.U kunt bij ons o.a. terecht voor (aankoop)advies, implementatie en beheer & support van zowel SharePoint als Microsoft 365. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitbesteden van uw helpdesk of servicedesk m.b.t. SharePoint en Microsoft 365. Of u nu als eenpitter werkt of directeur bent van een bedrijf met 50 medewerkers: elke  MKB-ondernemer kan bij ons terecht voor support en ondersteuning! Daarnaast organiseren wij in het Limburgse Heuvelland regelmatig het event ‘Microsoft 365 voor dummies’, waarbij we u in 2 uurtjes in begrijpelijke taal uitleg geven over de mogelijkheden van Microsoft 365. Ook krijgt u een demonstratie van de meest gebruikte toepassingen. Voor Limburgse ondernemersverenigingen is het ook mogelijk dit event bij u in de buurt te laten plaatsvinden.
 • SharePointHelpdesk.nl
  • Al ruim 15 jaar werkzaam als SharePoint-specialist en de laatste jaren ook als Microsoft 365 specialist voor (semi)overheidsorganisaties, zorg- & onderwijsinstellingen en bedrijven.
   Met SharePointHelpdesk.nl is de ruime kennis en ervaring nu beschikbaar voor iedereen!
 •  SchietJeKiekje.nl
  • SchietJeKiekje.nl is het adres voor het huren van een uniek en echt fotohokje in Zuid-Limburg.
   Bij ons altijd met onbeperkt afdrukken, heel veel props & attributen en continu begeleiding.
   Uitermate geschikt voor uw bruiloft, huwelijk, bedrijfsfeest en feest!